Kino 123 ja Studio 123 SULJETTU TOISTAISEKSI

Koronavirusepidemian vuoksi Suomen hallitus on päättänyt jatkaa yhteiskunnan laajoja rajoitustoimenpiteitä ainakin 13.5.2020 asti; ravintoloita ja joukkotilaisuuksia koskevat rajoitukset ovat voimassa 31.5.2020 asti. Näin ollen TEATTERIMME PYSYVÄT SULJETTUINA TOISTAISEKSI.

Sulkemisen 17.3.2020 jälkeen umpeutuneisiin sarjalippuihin ja lahjakortteihin lisätään automaattisesti jatkoaikaa sen verran kuin olemme olleet suljettuina. Jatkoajan saaminen ei edellytä yhteydenottoa asiakaspalveluun.

Hyvä tietää

Iltanäytöksiin saapuminen

Kun tulet iltanäytöksiin (eli jos näytös päättyy arkisin klo 21 jälkeen, lauantaina klo 20 jälkeen tai sunnuntaina klo 19 jälkeen), auto kannattaa ehdottomasti jättää Kinon edustalla olevalle pysäköintialueelle – muuten voit joutua kiertämään kävellen koko kauppakeskuskompleksin.

Maksamattomat varaukset

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Jos lippuja ei lunasteta siihen mennessä, varaus häviää järjestelmästä ja liput vapautuvat myyntiin. Kassahenkilökunnalla ei ole mitään keinoa palauttaa näitä varauksia. Nettikaupasta ostetut liput ovat mobiilippuja jotka skannataan suoraan salin ovella.

Alennukset

Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet (myös siviilipalvelusta suorittavat) saavat kaikista 11 - 15 €:n hintaisista lipuista alennusta 1 € heti ensi-iltapäivästä lähtien. Ostohetkellä (ja kysyttäessä myös lipuntarkastuksessa) on esitettävä voimassa oleva opiskelija-, eläkeläis- tai varusmieskortti. Ei muita alennuksia. 

 

Alle 11 €:n hintaisista lipuista ei myönnetä alennusta, koska niiden hinnat ovat jo valmiiksi alle peruslipun hinnan.
 

Mobiililippujen käyttö

Vältä jonotus - osta mobiililippu netistä! Katso pikaohjeet mobiililipun ostamiseen ja käyttämiseen.

Näytä ostoskori