Lahjakauppa on auki!

Kino 123:n lahjakauppa on nyt virallisesti avattu! Kaupan valikoima vaihtelee kausittain, muista aina tsekata viimeisimmät lahjaideat!

 

Osta Sarjalippu samantein!

Nyt voit ostaa Kino 123:n sarjalippuja verkkokaupastamme. Viisi lippua yhteishintaan 47 €. Liput ovat voimassa 6 kk ostopäivästä. Ne käyvät sellaisinaan ilman lisämaksua kaikkiin näytöksiin (myös 3D ja 4K) niin Kino 123:ssa kauppakeskus Veturissa kuin Studio 123:ssa Kuusankoskitalolla. Kaupan päälle saat Kinon oman lipputaskun.

Täydennä herkkupassilla

Voit täydentää elämyksen hankkimalla lippujen lisäksi Herkkupasseja, joilla voi ostaa elokuvakäynnin yhteydessä leffaeväitä - limua ja poppareita, snackseja, makeisia tai vaikka leivoskahvit Café Kinon valikoimista. Herkkupassi 6€/kpl.

Toimi näin

Valitse haluamasi tuotteet verkkokaupasta, määrittele toimitustapa ja maksa valitsemallasi maksutavalla.

Toimitusvaihtoehdot

  1. Postitus. Lähetämme verkkokaupasta lunastamasi tuotteet antamaasi osoitteeseen viimeistään 1 - 3 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Postituskulut lisätään ostokseesi.
  2. Nouto Kino 123:n lippukassalta. Voit noutaa tai pyytää lahjan saajaa noutamaan ostamasi tuotteet Kino 123:n kassalta antamallasi nimellä elokuvateatterin aukioloaikoina. Ei kuluja.