Ympäristö

Nykyaikaisena, täysin digitaalisena elokuvateatterina Kino 123 pyrkii toimimaan mahdollisimman ympäristötietoisesti

Energiatehokkuutta

Kinon viimeisintä led-tekniikkaa hyödyntävä valaistus on suunniteltu äärimmäisen energiatehokkaaksi. Teatteritilojen lämmitys ja jäähdytys saadaan aikaan Kauppakeskus Veturin maalämpölaitteistolla. Lisäksi projektorien tuottama hukkalämpö otetaan talteen ja kierrätetään uusiokäyttöön ilmanvaihdon lämmöntalteenottojärjestelmällä.
 

Kymijoki pyörittää elokuvasi

Digitaalinen elokuva on jo aiheuttanut sen, että ennen moninkertaista ja raskasta kemiallista käsittelyä vaatinut filmi on vaihtunut sähköisiin digitallenteisiin - kevyisiin, satoja kertoja käytettäviin ja kierrätettäviin kovalevyihin. Kuitenkin jopa energiatehokkaimmat projektorit, kaiuttimet, valot ja tietokoneet kuluttavat sähköä. Jää siis yksi tärkeä kysymys: miten Kinon käyttämä sähkö tuotetaan?

Kino 123 - kuten koko Veturi - käyttää paikallisen kouvolalaisen sähköyhtiön KSS Energian sähköä, joka tuotetaan merkittäviltä osin Kymijoen vesistöstä saatavalla vesivoimalla. KSS Energian voimaloita on Myllykoskella, Verlassa ja Siikakoskella – käytännössä siis Kymijoki pyörittää elokuvasi!
 

Roskat kierrätykseen

Sinäkin voit auttaa meitä varjelemaan ympäristöä. Palauta roskat ja pullot saleissa niille tarkoitettuihin keräyspisteisiin, jotta meidän on helppo lajitella jätteet ja toimittaa kierrätettävät materiaalit tehokkaasti niille tarkoitettuihin käsittelypisteisiin Veturin jätehuoltojärjestelmässä.

 

Hyvä tietää

Iltanäytöksiin saapuminen

Kun tulet iltanäytöksiin (eli jos näytös päättyy arkisin klo 21 jälkeen, lauantaina klo 20 jälkeen tai sunnuntaina klo 19 jälkeen), auto kannattaa ehdottomasti jättää Kinon edustalla olevalle pysäköintialueelle – muuten voit joutua kiertämään kävellen koko kauppakeskuskompleksin.

Maksamattomat varaukset

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Jos lippuja ei lunasteta siihen mennessä, varaus häviää järjestelmästä ja liput vapautuvat myyntiin. Kassahenkilökunnalla ei ole mitään keinoa palauttaa näitä varauksia. Nettikaupasta ostetut liput voi noutaa kassalta näytöksen alkuun asti.

Alennukset

Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet (myös siviilipalvelusta suorittavat) saavat kaikista 10 - 13 €:n hintaisista lipuista alennusta 1 € heti ensi-iltapäivästä lähtien. Ostohetkellä (ja kysyttäessä myös lipuntarkastuksessa) on esitettävä voimassa oleva opiskelija-, eläkeläis- tai varusmieskortti. Ei muita alennuksia.

 

Alle 10 €:n hintaisista lipuista ei myönnetä alennusta, koska niiden hinnat ovat jo valmiiksi alle peruslipun hinnan.

Näytä ostoskori