Yrityksille

Muista yhteistyökumppaneitasi tai tarjoa vaikkapa henkilökunnallesi virkistyshetki!

Yritysliput

Ilahduta asiakkaitasi ja huomioi yhteistyökumppaneitasi Kino 123:n yrityslipulla. Tarjoa henkilökunnallesi palkitseva ja motivoiva virkistys- ja virikehetki.

Oma näytös ja leffapaketit

Voit tilata yrityksellesi oman näytöksen ohjelmistossa olevasta elokuvasta. Pyydä tarjouspaketti, johon voidaan halutessasi liittää myös leffaeväät.

Kokouspalvelut

Miltä kuulostaisi esimerkiksi aktiivinen aamiaiskokous tai brunssikokous - elokuvanäytöksen kera tai ilman? Lounastarjoilussa voidaan hyödyntää koko Veturin ravintolamaailmaa ja Café Kinon osaamista.

Valkokangasmainonta

Valkokangasmainos on tutkitusti tehokas. Nyt sinulla on mahdollisuus saada viestisi Kaakkois-Suomen komeimmalle mainospaikalle, Kino 1:n suurelle valkokankaalle.

Tilat ja varusteet

Kino 123 ei ole pelkkä elokuvateatteri – se on myös nykyaikainen auditorio ja kokoustila, joka tarjoaa upeat puitteet tilaisuudellesi. Katso esittelyvideo yllä olevaa kuvaa klikkaamalla.

Hyvä tietää

Iltanäytöksiin saapuminen

Kun tulet iltanäytöksiin (eli jos näytös päättyy arkisin klo 21 jälkeen, lauantaina klo 20 jälkeen tai sunnuntaina klo 19 jälkeen), auto kannattaa ehdottomasti jättää Kinon edustalla olevalle pysäköintialueelle – muuten voit joutua kiertämään kävellen koko kauppakeskuskompleksin.

Maksamattomat varaukset

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Jos lippuja ei lunasteta siihen mennessä, varaus häviää järjestelmästä ja liput vapautuvat myyntiin. Kassahenkilökunnalla ei ole mitään keinoa palauttaa näitä varauksia. Nettikaupasta ostetut liput ovat mobiilippuja jotka skannataan suoraan salin ovella.

Alennukset

Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet (myös siviilipalvelusta suorittavat) saavat kaikista 11 - 15 €:n hintaisista lipuista alennusta 1 € heti ensi-iltapäivästä lähtien. Ostohetkellä (ja kysyttäessä myös lipuntarkastuksessa) on esitettävä voimassa oleva opiskelija-, eläkeläis- tai varusmieskortti. Ei muita alennuksia. 

 

Alle 11 €:n hintaisista lipuista ei myönnetä alennusta, koska niiden hinnat ovat jo valmiiksi alle peruslipun hinnan.
 

Mobiililippujen käyttö

Vältä jonotus - osta mobiililippu netistä! Katso pikaohjeet mobiililipun ostamiseen ja käyttämiseen.

Näytä ostoskori