Ladataan traileria...

Space Jam: Uusi Legenda (Orig)

K-7 Sisältää väkivaltaa Voi aihetuttaa ahdistusta
Kesto: 1 h 56 min

Seuraavat näytökset

Jamit jälleen kehiin! NBA-mestari ja koko maailman tuntema koripallotähti LeBron James sekä ajaton piirrossankari Väiski Vemmelsääri lähtevät huikealle seikkailulle animaatiota ja oikeita näyttelijöitä yhdistelevässä elokuvassa “Space Jam: Uusi legenda”, jonka takana ovat ohjaaja Malcolm D. Lee sekä hänen innovatiiviset yhteistyökumppaninsa Ryan Coogler ja Maverick Carter. Mullistava matka on maailmojen mielipuolinen sekoitus, joka paljastaa, miten pitkälle jotkut vanhemmat ovat valmiita menemään saadakseen yhteyden lapsiinsa. Kun LeBron ja hänen poikansa Dom jäävät vangeiksi digitaaliseen ympäristöön, jota hallitsee vallan ottanut tekoäly, LeBronin on johdatettava joukkonsa turvallisesti kotiin apunaan Väiski, Lola Vemmelsääri ja koko jengi tunnetusti kurittomia Looney Tunes -hahmoja ja kukistettava tekoälyvaltiaan digitaaliset mestarit koriskentällä - joukko ennennäkemättömiä erikoiskykyjä omaavia ammattilaisia. Tune-jengi haastaa konnat elämänsä tärkeimpään matsiin, jossa pelissä ovat LeBronin side poikaansa sekä omana itsenään pysymisen voima. Aina toimintavalmiit Looney Tunesit pöllyttävät perinteitä, turboahtavat ainutlaatuiset taitonsa ja yllättävät jopa itse "Kuningas" Jamesin omintakeisella pelityylillään.

LeBron Jamesin rinnalla pääosissa nähdään Oscar-ehdokas Don Cheadle (“Avengers”-elokuvat, “Hotelli Ruanda”), Khris Davis (“Judas and the Black Messiah”, TV-sarja “Atlanta”), Sonequa Martin-Green (TV-sarja “The Walking Dead”, “Star Trek: Discovery”), uusi tulokas Cedric Joe, Jeff Bergman (“Looney Tunes Cartoons”) ja Eric Bauza (“Looney Tunes Cartoons”).

Lee (“Girls Trip”, “Night School”) on ohjannut elokuvan, jonka käsikirjoituksesta vastaavat Juel Taylor & Tony Rettenmaier & Keenan Coogler & Terence Nance. Elokuvan ovat tuottaneet Ryan Coogler, LeBron James, Maverick Carter ja Duncan Henderson, ja vastaavina tuottajina ovat toimineet Sev Ohanian, Zinzi Coogler, Allison Abbate, Jesse Ehrman, Jamal Henderson, Spencer Beighley, Justin Lin, Terence Nance ja Ivan Reitman.

Ohjaajan tuotantoryhmään kuuluvat pääkuvaaja Salvatore Totino (“Spider-Man: Homecoming”), animaatiotuottaja Troy Nethercott (“Ihmeiden puisto”), tuotantosuunnittelijat Kevin Ishioka (“The Mule”), Akin McKenzie (Netflix-sarja “When They See Us”) ja Clint Wallace (tuleva “Eternals”), leikkaaja Bob Ducsay (“Godzilla II: King of the Monsters”, “Star Wars: The Last Jedi”) ja pukusuunnittelija Melissa Bruning (“Rampage: Iso kohtaa isomman”, “Sota apinoiden planeetasta”). Elokuvamusiikista vastaa Kris Bowers (“Green Book”, Netflix-sarja “Bridgerton”).

Warner Bros. Pictures esittää Proximity/The SpringHill Companyn tuotannon, Malcolm D. Leen elokuvan “Space Jam: Uusi legenda”. Sen levittää maailmanlaajuisesti Warner Bros. Pictures. 

Elokuvaa esitetään sekä tekstitettynä että dubattuna versiona.

Ohjaus

Malcolm D. Lee

Käsikirjoitus

Juel Taylor, Tony Rettenmaier

Rooleissa

LeBron James, Zendaya, Sonequa Martin-Green, Don Cheadle

Tekijätietoja

Space Jam: Uusi Legenda

Ohjaaja: Joonathan Kettunen
Kääntäjä: Janina Ikäheimonen
Äänittäjä: Pasi Hartikainen
Miksaus: Lars W. Sorensen
Tuotantopäällikkö: Pinja Hanski
Dubbausstudio: Iyuno-SDI Group
Miksausstudio: Iyuno-SDI Group
Levitys: SF Studios

Suomenkieliset äänet:
Lebron James - Joonas Saartamo
Al-G Rhythm - Paavo Kerosuo
Dom James - Alek Perez
Xosha James - Hilda Virtanen
Kamiyah James - Sanna June-Hyde
Darius James - Robin Touray
Ernie JOhnson Jr. - Jarmo Koski
Lil Rel - Luyeye Konssi "Seksikäs Suklaa"
Malik - Kheba Touray
Nuori LeBron James - Lumo Levy
Nuori Malik - Valo Eklund
Shanice - Amy Burgess
Araknika / Nneka Ogwumike - Amy Burgess
Kronos / Damian Lillard - Shawn Huff
The Brow / Anthony Davis - Tuukka Haapaniemi
Valkoinen Mamba / Diana Taurasi - Anni Mäkitalo
Vesituli / Klay Thompson - Roni Back
Anthony Davis - Tuukka Haapaniemi
Väiski Vemmelsääri - Antti Pääkkönen
Repe Sorsa - Antti Pääkkönen
Elmeri - Rauno Ahonen
Kukko Koppava - Juha Paananen
Retu Kivinen - Rauno Ahonen
Mummi - Katja Aakkula
Tipi - Outi Alanen
Lola Vemmelsääri - Nelli Matula
Marvin - Joonathan Kettunen
Jogi Karhu - Rauno Ahonen
Putte Possu - Petri Hanttu
Speedy Gonzales - Juha Varis
Sylvesteri - Heikki Sankari
Yosemite Sam - Rauno Ahonen
Wonder Woman - Pinja Hanski
Rick - Robin Touray
Morty - Joonathan Kettunen

Alkuperäinen nimi:
Space Jam: A New Legacy
 
Kesto:
1 h 56 min
 
Lajityypit:
animaatio, koko perheen, komedia, seikkailu
 
 

Hyvä tietää

Iltanäytöksiin saapuminen

Kun tulet iltanäytöksiin (eli jos näytös päättyy arkisin klo 21 jälkeen, lauantaina klo 20 jälkeen tai sunnuntaina klo 19 jälkeen), auto kannattaa ehdottomasti jättää Kinon edustalla olevalle pysäköintialueelle – muuten voit joutua kiertämään kävellen koko kauppakeskuskompleksin.

Maksamattomat varaukset

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Jos lippuja ei lunasteta siihen mennessä, varaus häviää järjestelmästä ja liput vapautuvat myyntiin. Kassahenkilökunnalla ei ole mitään keinoa palauttaa näitä varauksia. Nettikaupasta ostetut liput ovat mobiilippuja jotka skannataan suoraan salin ovella.

Alennukset

Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet (myös siviilipalvelusta suorittavat) saavat kaikista 11 - 15 €:n hintaisista lipuista alennusta 1 € heti ensi-iltapäivästä lähtien. Ostohetkellä (ja kysyttäessä myös lipuntarkastuksessa) on esitettävä voimassa oleva opiskelija-, eläkeläis- tai varusmieskortti. Ei muita alennuksia. 

 

Alle 11 €:n hintaisista lipuista ei myönnetä alennusta, koska niiden hinnat ovat jo valmiiksi alle peruslipun hinnan.
 

Mobiililippujen käyttö

Vältä jonotus - osta mobiililippu netistä! Katso pikaohjeet mobiililipun ostamiseen ja käyttämiseen.

Näytä ostoskori