Café Kino

  "I take a ridiculous pleasure in what I eat and drink" - James Bond

Cafe Kino on ainutlaatuinen kohtaamispaikka Kauppakeskus Veturissa. Elokuvalippujen, popcorn-vuoren ja eeppisen karamellivalikoiman lisäksi saatte nauttia myös paikallisista herkuista, itse tehdyistä leivonnaisista ja tuoreesta kahvista asiaan kuuluvan soundtrackin säestämänä.

ERIKOISKAHVIT

Café Kinosta!
 

• Espresso 2,50€
• Cappuccino 2,90€
• Latte 3,50€

Ma - Pe 11.00 - 20.00
La 10.00 - 20.00
Su 12.00 - 20.00

After Eight -kakku

Vadelma-vaniljakakku

Mango-juustokakku

Vadelma-kinuskikakku

Mustikka-vaniljakakku

Sitruunajuustokakku

Mustikkakakku

Kinuskikakku

Kinderkakku

Lihahyydykekakku

Kalakakku

Vadelma-valkosuklaakakku

Mansikka-limekakku

Hyvä tietää

Iltanäytöksiin saapuminen

Kun tulet iltanäytöksiin (eli jos näytös päättyy arkisin klo 21 jälkeen, lauantaina klo 20 jälkeen tai sunnuntaina klo 19 jälkeen), auto kannattaa ehdottomasti jättää Kinon edustalla olevalle pysäköintialueelle – muuten voit joutua kiertämään kävellen koko kauppakeskuskompleksin.

Maksamattomat varaukset

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Jos lippuja ei lunasteta siihen mennessä, varaus häviää järjestelmästä ja liput vapautuvat myyntiin. Kassahenkilökunnalla ei ole mitään keinoa palauttaa näitä varauksia. Nettikaupasta ostetut liput voi noutaa kassalta näytöksen alkuun asti.

Alennukset

Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet (myös siviilipalvelusta suorittavat) saavat kaikista 10 - 13 €:n hintaisista lipuista alennusta 1 € heti ensi-iltapäivästä lähtien. Ostohetkellä (ja kysyttäessä myös lipuntarkastuksessa) on esitettävä voimassa oleva opiskelija-, eläkeläis- tai varusmieskortti. Ei muita alennuksia.

 

Alle 10 €:n hintaisista lipuista ei myönnetä alennusta, koska niiden hinnat ovat jo valmiiksi alle peruslipun hinnan.