Ladataan traileria...

THE HUNT

Ikäraja ei vielä tiedossa.

Seuraavat näytökset

Kaksitoista toisilleen tuntematonta herää aukealla niityllä. He eivät tiedä missä ovat, tai miten ovat sinne päätyneet. Eivätkä he tiedä että heidät on valittu… erityistä tarkoitusta varten… metsästettäviksi.

Internetissä kiertävä salaliittoteoria kertoo joukosta eliitin edustajia, jotka kokoontuvat syrjäiseen kartanoon metsästämään ihmisiä. Heidän suunnitelmansa on kariutumassa, sillä yksi saaliista, Crystal (Betty GilpinGLOW), osaa karmean leikin paremmin kuin jäljittäjänsä. Yksi kerrallaan hän raivaa metsästäjät tieltään löytääkseen arvoituksellisen naisen (kaksinkertainen Oscar®-voittaja Hilary Swank) jahdin takana.

Yhteiskunnallisen trillerin taustajoukoista löytyvät Jason Blum, Get Out ja Puhdistuksen yö –elokuvien tuottaja sekä Davif Lindelof, TV-sarjojen The Leftovers ja Lost luoja. The Huntin ovat käsikirjoittaneet Lindelof ja The Leftoversin parissa työskennellyt Nick Cuse. Ohjauksesta vastaa Craig Zobel (Z for ZachariahThe Leftovers). Blum ja Lindelof ovat tuottaneet elokuvan Blumhouse Productions –yhtiölle. Vastaavina tuottajina toimivat Zobel, Cuse ja Steven R. Molen.

Alkuperäinen nimi:
The Hunt
 
 
 
 

Hyvä tietää

Iltanäytöksiin saapuminen

Kun tulet iltanäytöksiin (eli jos näytös päättyy arkisin klo 21 jälkeen, lauantaina klo 20 jälkeen tai sunnuntaina klo 19 jälkeen), auto kannattaa ehdottomasti jättää Kinon edustalla olevalle pysäköintialueelle – muuten voit joutua kiertämään kävellen koko kauppakeskuskompleksin.

Maksamattomat varaukset

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Jos lippuja ei lunasteta siihen mennessä, varaus häviää järjestelmästä ja liput vapautuvat myyntiin. Kassahenkilökunnalla ei ole mitään keinoa palauttaa näitä varauksia. Nettikaupasta ostetut liput ovat mobiilippuja jotka skannataan suoraan salin ovella.

Alennukset

Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet (myös siviilipalvelusta suorittavat) saavat kaikista 11 - 15 €:n hintaisista lipuista alennusta 1 € heti ensi-iltapäivästä lähtien. Ostohetkellä (ja kysyttäessä myös lipuntarkastuksessa) on esitettävä voimassa oleva opiskelija-, eläkeläis- tai varusmieskortti. Ei muita alennuksia.

 

Alle 11 €:n hintaisista lipuista ei myönnetä alennusta, koska niiden hinnat ovat jo valmiiksi alle peruslipun hinnan.

Näytä ostoskori