Ladataan traileria...

Blink Twice

Seuraavat näytökset

Zoë Kravitz debytoi elokuvaohjaajana Amazon MGM Studiosin uudessa, villissä psykologisessa trillerissä nimeltä “Blink Twice”.

Elokuvan ensemblekaartiin kuuluvat BAFTA-voittaja Naomi Ackie (“The End of the F***ing World”, “I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie”), Channing Tatum (“Magic Mike” -elokuvat, “The Lost City”), Golden Globe -voittaja Christian Slater (“Mr. Robot”), Simon Rex (“Red Rocket”), Adria Arjona (“Andor”), Kyle MacLachlan (“Fallout”, “Talo jossa kello tikittää”) sekä Oscar-voittaja Geena Davis (“Yksinäinen matkailija”) ja Alia Shawkat (“Drift”, “Search Party”).

Kun teknomiljardööri Slater King (Tatum) tapaa cocktail-tarjoilija Fridan (Ackie) varainkeruugaalassaan, kipinät sinkoilevat. Pohatta esittää tälle kutsun lähteä hänen ja hänen ystäviensä seurassa unelmalomalle hänen omistamalleen yksityissaarelle. Paikka on todellinen paratiisi. Villit yöt sulautuvat auringonpaahteisiin päiviin ja kaikilla on tosi kivaa. Kukaan ei tahtoisi tämän matkan loppuvan, mutta kun outoja asioita alkaa tapahtua, Frida joutuu kyseenalaistamaan sen, mikä ylipäätään on todellista. Paratiisissa on jotain mätää. Niinpä hänen on pakko selvittää totuus, jos hän aikoo selviytyä näistä juhlista hengissä.

Elokuvan “Blink Twice” käsikirjoituksesta vastaavat Kravitz & E.T. Feigenbaum (tv-sarja “High Fidelity”), ja sen ovat tuottaneet Bruce Cohen, Tiffany Persons, Garret Levitz, Kravitz ja Tatum. Vastaavina tuottajina ovat toimineet Stacy Perskie, Jordan Harkins ja Vania Schlogel.

Kravitzin työryhmään kuuluvat Camerimage-ehdokkaana ollut elokuvaaja Adam Newport-Berra (“The Last Black Man in San Francisco”), tuotantosuunnittelija Roberto Bonelli (“Placa de Acero”, Ariel-palkittu lavastuksesta elokuvassa “BARDO, valekronikka kourallisesta totuuksia”), leikkaaja Kathryn J. Schubert (“Out of the Blue”, “Bad Things”) ja pukusuunnittelija Kiersten Hargroder (“Borat Subsequent Moviefilm”, “Supergirl”). Musiikin on säveltänyt Chanda Dancy (“I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie”).

AMAZON MGM STUDIOS esittää FREE ASSOCIATION / this is important / BOLD CHOICES -tuotannon “Blink Twice”. Elokuvan kansainvälisestä levityksestä vastaa Warner Bros. Pictures ja se nähdään vain elokuvateattereissa alkaen 21. elokuuta 2024.

Ohjaus

Zoë Kravitz

Käsikirjoitus

E.T. Feigenbaum, Zoë Kravitz

Rooleissa

Channing Tatum, Naomi Ackie, Christian Slater, Adria Arjona, Kyle MacLachlan, Geena Davis, Haley Joel Osment

Alkuperäinen nimi:
Blink Twice
 
 
Lajityypit:
draama, jännitys
 
 

Hyvä tietää

Iltanäytöksiin saapuminen

Kun tulet iltanäytöksiin (eli jos näytös päättyy arkisin klo 21 jälkeen, lauantaina klo 20 jälkeen tai sunnuntaina klo 19 jälkeen), auto kannattaa ehdottomasti jättää Kinon edustalla olevalle pysäköintialueelle – muuten voit joutua kiertämään kävellen koko kauppakeskuskompleksin.

Maksamattomat varaukset

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Jos lippuja ei lunasteta siihen mennessä, varaus häviää järjestelmästä ja liput vapautuvat myyntiin. Kassahenkilökunnalla ei ole mitään keinoa palauttaa näitä varauksia. Nettikaupasta ostetut liput ovat mobiilippuja jotka skannataan suoraan salin ovella.

Alennukset

Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet (myös siviilipalvelusta suorittavat) saavat kaikista 11 - 15 €:n hintaisista lipuista alennusta 1 € heti ensi-iltapäivästä lähtien. Ostohetkellä (ja kysyttäessä myös lipuntarkastuksessa) on esitettävä voimassa oleva opiskelija-, eläkeläis- tai varusmieskortti. Ei muita alennuksia. 

 

Alle 11 €:n hintaisista lipuista ei myönnetä alennusta, koska niiden hinnat ovat jo valmiiksi alle peruslipun hinnan.
 

Mobiililippujen käyttö

Vältä jonotus - osta mobiililippu netistä! Katso pikaohjeet mobiililipun ostamiseen ja käyttämiseen.

Näytä ostoskori