Ladataan traileria...

Blue Beetle

K-12 Sisältää väkivaltaa Voi aihetuttaa ahdistusta
Kesto: 2 h 7 min

Seuraavat näytökset

 

Warner Bros. Picturesilta tulee elokuva ”Blue Beetle”, tuoden tämän DC-supersankarin ensi kertaa valkokankaalle. Angel Manuel Soton ohjaaman elokuvan pääosassa on Xolo Maridueña, joka esittää myös alter egoaan, Jaime Reyesiä. Päätettyään juuri lukion Jaime Reyes palaa kotiin tulevaisuudenhaaveineen ja huomaa, että koti ei ole enää aivan ennallaan. Kun hän etsii tarkoitustaan maailmassa, kohtalo puuttuu peliin kun Jaime huomaa yllättäen, että hänen hallussaan on muinainen jäänne alienien bioteknologiasta: skarabee. Kun skarabee yllättäen valitsee Jaimen symbioottiseksi isännäkseen, hän saa uskomattoman haarniskan, jolla on ihmeelliset ennalta-arvaaamattomat voimat, muuttaen hänen kohtalonsa kun hänestä tulee supersankari BLUE BEETLE.

Maridueñan (Cobra Kai) rinnalla näyttelevät Adriana Barraza (“Rambo: Last Blood,” “Thor”), Damían Alcázar (“Narcos,” “Narcos: Mexico”), Elpidia Carrillo (“Mayans M.C.,” “Predator”-elokuvat), Bruna Marquezine (“Maldivas,” “God Save the King”), Raoul Max Trujillo (“Sicario”-elokuvat, “Mayans M.C.”), sekä Oscar-voittaja Susan Sarandon (“Monarch,” “Dead Man Walking”), ja George Lopez (“Rio”- ja Smurffi-elokuvat). Mukana myös Belissa Escobedo (“American Horror Stories,” “Hokkus Pokkus 2”) ja Harvey Guillén (“What We Do in the Shadows”). Soto (“Charm City Kings,” “The Farm”) ohjaa Gareth Dunnet-Alcocerin (“Miss Bala”) käsikirjoituksesta, joka perustuu DC:n hahmoihin. Tuottajina John Rickard ja Zev Foreman, eksekutiivituottajina Walter Hamada, Galen Vaisman ja Garrett Grant.

Ohjaajan luovaan tiimiin kuuluvat pääkuvaaja Pawel Pogorzelski (“Midsommar - loputon yö,” “Hereditary”), tuotantosuunnittelija John Billington (“Bad Boys for Life”), leikkaaja Craig Alpert (“Deadpool 2,” “The Lost City”), Oscar-ehdokkuuden saanut pukusuunnittelija Mayes C. Rubeo (“Jojo Rabbit,” “Thor”-elokuvat), visuaalitehostevastaava Kelvin McIlwain (“The Suicide Squad,” “Aquaman”) ja säveltäjä Bobby Krlic (“Midsommar – loputon yö,” the “Snowpiercer”-sarja).

Warner Picturesin esittelemä Safran Companyn tuotanto “Blue Beetle” lentää elokuvateattereihin kansainvälisesti elokuun alussa 2023 ja Pohjois-Amerikassa 18. elokuuta 2023. Sen jakelijana ympäri maailman toimii Warner Bros. Pictures.

Ohjaus

Angel Manuel Soto

Käsikirjoitus

Gareth Dunnet-Alcocer based on characters from DC. John Rickard and Zev Foreman

Rooleissa

Xolo Maridueña, Adriana Barraza, Elpidia Carrillo, Bruna Marquezine, Raoul Max Trujillo, Susan
Sarandon, George Lopez, Belissa Escobedo ja Harvey Guillén

Alkuperäinen nimi:
Blue Beetle
 
Kesto:
2 h 7 min
 
Lajityypit:
seikkailu, scifi, toiminta
 
 

Hyvä tietää

Iltanäytöksiin saapuminen

Kun tulet iltanäytöksiin (eli jos näytös päättyy arkisin klo 21 jälkeen, lauantaina klo 20 jälkeen tai sunnuntaina klo 19 jälkeen), auto kannattaa ehdottomasti jättää Kinon edustalla olevalle pysäköintialueelle – muuten voit joutua kiertämään kävellen koko kauppakeskuskompleksin.

Maksamattomat varaukset

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Jos lippuja ei lunasteta siihen mennessä, varaus häviää järjestelmästä ja liput vapautuvat myyntiin. Kassahenkilökunnalla ei ole mitään keinoa palauttaa näitä varauksia. Nettikaupasta ostetut liput ovat mobiilippuja jotka skannataan suoraan salin ovella.

Alennukset

Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet (myös siviilipalvelusta suorittavat) saavat kaikista 11 - 15 €:n hintaisista lipuista alennusta 1 € heti ensi-iltapäivästä lähtien. Ostohetkellä (ja kysyttäessä myös lipuntarkastuksessa) on esitettävä voimassa oleva opiskelija-, eläkeläis- tai varusmieskortti. Ei muita alennuksia. 

 

Alle 11 €:n hintaisista lipuista ei myönnetä alennusta, koska niiden hinnat ovat jo valmiiksi alle peruslipun hinnan.
 

Mobiililippujen käyttö

Vältä jonotus - osta mobiililippu netistä! Katso pikaohjeet mobiililipun ostamiseen ja käyttämiseen.

Näytä ostoskori