Ladataan traileria...

Muuttomatka (suomeksi)

K-7 Voi aihetuttaa ahdistusta

Seuraavat näytökset

Tänä jouluna hittianimaatioistaan tuttu Illumination (Kätyrit, Itse ilkimys, Sing, Lemmikkien salainen elämä) kutsuu sinut hullunkuriselle perhelennolle kohti tuntematonta elokuvassa Muuttomatka.

Sinisorsaperheellä on pieni pulma. Isä Mack tyytyisi turvalliseen polskutteluun uusi-englantilaisessa lammessa, sen sijaan äiti Pam tahtoisi ravistella perustuksia ja näyttää lapsilleen – Daxille ja pikku Gwenille – koko maailman. Kun toinen muuttomatkalta palaava sorsaperhe laskeutuu samalle lammelle tuoden tuliaisina kutkuttavia tarinoita kaukaisista paikoista, saa Pam suostuteltua Mackin lähtemään matkalle - New Yorkin kautta trooppiselle Jamaicalle.

Sorsat suuntaavat nokkansa kohti etelää talveksi, mutta heidän hyvin haudottu suunnitelmansa menee kuitenkin nopeasti pieleen. Kokemus inspiroi heitä laajentamaan horisonttiaan, antamaan mahdollisuuden uusille ystävyyssuhteille ja saavuttamaan enemmän kuin he koskaan uskoivat olevan mahdollista. Samalla he oppivat toisistaan – ja itsestään – enemmän kuin koskaan ennen.

Elokuvan on käsikirjoittanut Emmy-voittaja Mike White (The White Lotus, The School of Rock). Hermostunutta isäsorsa Mackia äänninäyttelee Oscar®- ja Emmy-ehdokas Kumail Nanjiani (The Big Sick, Eternals) ja perheen sanavalmista matriarkkaa Pamia Elizabeth Banks (Nälkäpeli- ja Pitch Perfect franchiset).

Caspar Jennings ääninäyttelee Daxia, perheen itsevarmaa ja levotonta poikaa. Tresi Gazal ääninäyttelee Gweniä, perheen viatonta ja rakastettavaa tytärtä.

Golden Globe -voittaja Awkwafinaa (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings) kuullaan new yorkilaisen lokkijengin homssuisena johtajana ja Emmy-voittaja ja Oscar®-ehdokas Carol Kanea (Prinsessan ryöstö) Erininä, jonka kanssa sorsaperhe ystävystyy ensimmäisenä matkallaan. Emmy-voittaja Keegan-Michael Key (The Super Mario Bros. Movie, Leijonakuningas) ääninäyttelee koti-ikävästä kärsivää jamaikalaista papukaijaa ja BAFTA-voittaja David Mitchell (Peep Show) mystisen sorsafarmin joogaava johtajaa. Legendaarinen Emmy-voittaja ja Oscar®-ehdokas Danny DeVito (Elämää Philadelphiassa) ääninäyttelee äkäistä ja seikkailuhalutonta Dan-setää.

 

Oscar®-ehdokas Benjamin Rennerin ohjaama Muuttomatka on elokuva pelkojen voittamisesta ja itsensä avaamisesta maailmalle ja mahdollisuuksille. Se on huumorilla höystetty visuaalinen spektaakkeli, jollaista Illuminationilta ei olla vielä nähty, täynnä sydäntä ja unohtumattomia hahmoja.

Ohjaus

Benjamin Renner

Käsikirjoitus

Mike White

Rooleissa

Alkuperäisissä äänirooleissa: Kumail Nanjiani, Elizabeth Banks, Awkwafina, Keegan-Michael Key, David Mitchell, Carol Kane, Caspar Jennings, Tresi Gazal and Danny DeVito

Alkuperäinen nimi:
Muuttomatka
 
 
Lajityypit:
animaatio, koko perheen
 
 

Hyvä tietää

Iltanäytöksiin saapuminen

Kun tulet iltanäytöksiin (eli jos näytös päättyy arkisin klo 21 jälkeen, lauantaina klo 20 jälkeen tai sunnuntaina klo 19 jälkeen), auto kannattaa ehdottomasti jättää Kinon edustalla olevalle pysäköintialueelle – muuten voit joutua kiertämään kävellen koko kauppakeskuskompleksin.

Maksamattomat varaukset

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Jos lippuja ei lunasteta siihen mennessä, varaus häviää järjestelmästä ja liput vapautuvat myyntiin. Kassahenkilökunnalla ei ole mitään keinoa palauttaa näitä varauksia. Nettikaupasta ostetut liput ovat mobiilippuja jotka skannataan suoraan salin ovella.

Alennukset

Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet (myös siviilipalvelusta suorittavat) saavat kaikista 11 - 15 €:n hintaisista lipuista alennusta 1 € heti ensi-iltapäivästä lähtien. Ostohetkellä (ja kysyttäessä myös lipuntarkastuksessa) on esitettävä voimassa oleva opiskelija-, eläkeläis- tai varusmieskortti. Ei muita alennuksia. 

 

Alle 11 €:n hintaisista lipuista ei myönnetä alennusta, koska niiden hinnat ovat jo valmiiksi alle peruslipun hinnan.
 

Mobiililippujen käyttö

Vältä jonotus - osta mobiililippu netistä! Katso pikaohjeet mobiililipun ostamiseen ja käyttämiseen.

Näytä ostoskori