Ladataan traileria...

Speak No Evil

Seuraavat näytökset

Amerikkalaisperhe ystävystyy lomamatkallaan ihastuttavan brittiperheen kanssa, ja kun brittiperhe kutsuu heidät vierailulle kotiinsa, uskovat he saavansa viettää mukavan viikonlopun idyllisissä maalaismaisemissa. Unelmaloma muuttuu kuitenkin pian hirvittäväksi psykologiseksi painajaiseksi.

Speak No Evil on Blumhousen intensiivinen trilleri, jota tähdittää BAFTA-palkittu James McAvoy vangitsevassa roolissaan karismaattisena alfauroksena, jonka estoton vieraanvaraisuus naamioi taakseen hänen kammottavan pimeän puolensa. Elokuvaa tähdittävät Mackenzie Davis ja SAG-palkittu Scoot McNairy amerikkalaisena pariskuntana, Louise ja Ben Daltonina, jotka 11-vuotiaan tyttärensä Agnesin kanssa hyväksyvät Paddyn (McAvoy), hänen vaimonsa Ciaran (Aisling Franciosi) ja heidän salamyhkäisen mykän poikansa Antin (Daniel Hough) kutsun viettää viikonloppu kanssaan.

James Watkinsin (käsikirjoittaja-ohjaaja Eden Laken sekä palkitun The Woman in Black -elokuvan takana) käsikirjoittama ja ohjaama elokuva perustuu vuoden 2022 tanskalaiseen kauhusensaatioon Gæsterne, jonka käsikirjoittivat Christian Tafdrup ja Mads Tafdrup. Elokuva sai 11 Danish Film Awards -ehdokkuutta.

Ohjaus

James Watkins

Käsikirjoitus

James Watkins perustuen Christian Tafdrupin ja Mads Tafdrupin alkuperäiskäsikirjoitukseen

Rooleissa

James McAvoy, Mackenzie Davis, Aisling Franciosi, Alix West Lefler, Dan Hough and Scoot McNairy

Alkuperäinen nimi:
Speak No Evil
 
 
Lajityypit:
jännitys, kauhu
 
 

Hyvä tietää

Iltanäytöksiin saapuminen

Kun tulet iltanäytöksiin (eli jos näytös päättyy arkisin klo 21 jälkeen, lauantaina klo 20 jälkeen tai sunnuntaina klo 19 jälkeen), auto kannattaa ehdottomasti jättää Kinon edustalla olevalle pysäköintialueelle – muuten voit joutua kiertämään kävellen koko kauppakeskuskompleksin.

Maksamattomat varaukset

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Jos lippuja ei lunasteta siihen mennessä, varaus häviää järjestelmästä ja liput vapautuvat myyntiin. Kassahenkilökunnalla ei ole mitään keinoa palauttaa näitä varauksia. Nettikaupasta ostetut liput ovat mobiilippuja jotka skannataan suoraan salin ovella.

Alennukset

Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet (myös siviilipalvelusta suorittavat) saavat kaikista 11 - 15 €:n hintaisista lipuista alennusta 1 € heti ensi-iltapäivästä lähtien. Ostohetkellä (ja kysyttäessä myös lipuntarkastuksessa) on esitettävä voimassa oleva opiskelija-, eläkeläis- tai varusmieskortti. Ei muita alennuksia. 

 

Alle 11 €:n hintaisista lipuista ei myönnetä alennusta, koska niiden hinnat ovat jo valmiiksi alle peruslipun hinnan.
 

Mobiililippujen käyttö

Vältä jonotus - osta mobiililippu netistä! Katso pikaohjeet mobiililipun ostamiseen ja käyttämiseen.

Näytä ostoskori